Veldkamp Technische Service
Veldkamp Technische Dienst voor verpakkingsmachines

Veldkamp BV

Veldkamp Technische Service is de technisch specialist voor o.a. de verpakkingsindustrie. Met onze expertise en ervaring halen we alles uit uw machines om uw productie en onderhoud vlekkeloos te laten verlopen. Discover the Veldkamp performance.

Over Veldkamp Technische Service

Veldkamp uit Raalte, in de omgeving van Deventer, is de technisch specialist in de verpakkings-industrie. Wij werken in binnen- en buitenland en ontwerpen, monteren, reviseren, verhuizen én repareren de machines binnen uw bedrijf. De verschillende werkzaamheden voeren onze monteurs met veel ervaring bij u op locatie of in onze werkplaats uit. Met ons team van gemotiveerde technische specialisten bieden wij verder werktuigbouwkundige en elektrotechnische oplossingen, technische inspecties, machine-onderhoud, upgrades, revisies van machines, machineonderdelen en foutreductie.

Veldkamp is gevestigd in Raalte, Nederland, waar we een volledig uitgeruste werkplaats hebben. Hierdoor klaren we vrijwel elke technische klus, zoals:

  • Technische ondersteuning; service en onderhoud, monteurs op detacheringbasis en assemblage.
  • Projecten: machineverhuizingen, ombouw machines, midlife-updates, revisie en upgrades van machines.
  • Industriële automatisering; pre-engineering, hardware en software engineering, paneelbouw, innovatie en ontwikkeling.
  • Engineering; engineering op maat, machinebouw, innovatie en ontwikkeling.
  • Verspaning; reparatie, modificatie, het maken van special parts met behulp van 3D printing en CNC freesmachine.

Veldkamp staat bekend om de goede technische service en kwaliteit. Onze elektromonteurs, onderhoudsmonteurs, engineers en specialisten beschikken over de juiste diploma’s en ervaring. We weten waar we over praten, we zijn flexibel en we schakelen als dat nodig is. Dankzij onze brede kennis van techniek nemen we de meest complexe machines onder handen, zowel mechanisch als ook besturingstechnisch. Geen uitdaging is ons te groot, concessies worden niet gedaan en ‘nee’ is een woord dat u bij Veldkamp niet snel hoort.  Discover the Veldkamp performance.

Meer informatie over Veldkamp