GKS Packaging

GKS Packaging is een echt familiebedrijf met als kernwaarden: ‘Voor elkaar en met elkaar’. Samen met de klanten werkt GKS Packaging aan een langdurige relatie, waarbij afspraken nakomen en altijd meer leveren dan de klant verwacht dé doelstelling is!

Over GKS Packaging

GKS Packaging is een echt familiebedrijf met als kernwaarden: ‘Voor elkaar en met elkaar’. Samen met de klanten werkt GKS Packaging aan een langdurige relatie, waarbij afspraken nakomen en altijd meer leveren dan de klant verwacht dé doelstelling is! Mét en vóór haar klanten ontwikkelt, bouwt en levert GKS Packaging klantspecifieke verticale vorm-, vul- en sluitmachines en complete verpakkingslijnen. Dit doet GKS Packaging efficiënt, onder één dak in een moderne productiefaciliteit. Hierbij zijn de sleutelwoorden: eenvoud, hygiëne, compactheid en gebruiksgemak.

Vanuit jarenlange expertise ontwikkelt GKS Packaging een uitgebalanceerd programma verpakkingsmachines. Specifieke verpakkingswensen realiseert GKS door plossingen op maat en modulair op te bouwen, maar ook binnen deze standaard modules kan GKS Packaging klantspecifieke aanpassingen doorvoeren. Dit concept heet het GKS modulaire machineplatform en is toegespitst op de modellen FLOW, LEAF, EASY, CP 350, UP 350, UP500 en de uitermate compacte MINI.

GKS Packaging biedt flexibele oplossingen voor het verpakken bij een grote diversiteit aan klanten, van kleine (startende) bedrijven tot wereldwijd bekende marktleiders.

Even zo groot is de product range die verpakt wordt op GKS VVVS machines. Denk hierbij onder andere aan: noten, gedroogd fruit, vers gesneden groenten, kunststof producten, etc.

Kortom de GKS verticale vorm-, vul- en sluitmachines zijn geschikt voor het verpakken van vele types stortbare food en non food producten in alle gangbare folie- en papiersoorten van de rol.

Meer informatie over GKS Packaging