Smurfit Kappa

Smurfit Kappa Corrugated Benelux B.V.

Succes voor jouw bedrijf is wat ons motiveert. We zijn de Nr. 1 in Europa voor de productie van golfkartonnen verpakkingen, containerboard en 'bag in box' en we zijn de enige pan-Amerikaanse producent van containerboard en golfkartonnen verpakkingen.

Over Smurfit Kappa

Succes voor jouw bedrijf is wat ons motiveert.

We zijn de Nr. 1 in Europa voor de productie van golfkartonnen verpakkingen, containerboard en 'bag in box' en we zijn de enige pan-Amerikaanse producent van containerboard en golfkartonnen verpakkingen.

Geografisch bereik

Smurfit Kappa is sectorleider met 350 productielocaties over de hele wereld,  vertegenwoordigd in 21 Europese landen en 12 landen in Noord- en Zuid-Amerika.

Geïntegreerd bedrijf

We bieden een ongeëvenaard portfolio aan verpakkingsoplossingen van papier, die we constant updaten met nieuwe, toonaangevende innovaties. Dit aanbod wordt nog sterker gemaakt met de voordelen van onze geïntegreerde organisatie, met (papier)ontwerp, logistiek, de doorlooptijden voor onze diensten en het voordeel dat we onze materialen kopen bij onze eigen papierfabrieken.

Onze mensen

Onze mensen zijn ons sterkste punt. Omdat we, op ieder niveau, heel veel in de training en ontwikkeling van ons personeel investeren, hebben we de beste en meest ervaren  werknemers voor U om mee samen te werken in ieder stadium van productie. Deze combinatie van ervaring en expertise vertaalt zich in betere verpakkingsoplossingen, hogere waarde en betere  doorlooptijden voor onze klanten.

Innovatie en ontwerp

Onze unieke benadering van innovatie voor  zakelijk succes is gebaseerd op het combineren van wetenschap, ervaring, omvangrijke data en creativiteit op een schaal en met diepgang die binnen de industrie ongekend is. 

Onze teams bedienen niet alleen lokale markten maar zijn, dankzij onze samenwerkingen en kennisdeling door de gehele organisatie, ook goed bekend met wereldmarkten. 

Onze processen, netwerken en tools stellen al onze wereldwijde innovaties aan jou beschikbaar. We geven je ongeëvenaarde keuzemogelijkheden voor nieuwe en innovatieve verpakkingen. Deze ontwerpen kunnen klantspecifiek worden gemaakt voor ieder product en we zijn  gedreven in het ontwikkelen van nieuwe, innovatieve ontwerpen omdat de vraag naar verpakkingen blijft toenemen/groeien.

Duurzaamheid

We stellen onszelf de hoogste duurzaamheidsdoelen en behalen die, simpelweg omdat we geloven dat als wij voor het milieu zorgen, het milieu ook voor ons zorgt. Ons geïntegreerde productiesysteem  staat garant voor het opereren op een milieuverantwoorde en duurzame manier.

Meer informatie over Smurfit Kappa