Veer Motion Solutions

VMS is uw partner als het gaat om apparatuur, software en verbruiksmaterialen voor de grafimedia en intra- logistieke industrie. Door onze jarenlange ervaring binnen de grafimedia branche zijn we in staat voor iedere unieke situatie een oplossing te bieden die leidt tot procesoptimalisatie en kostenbesparing.

Over Veer Motion Solutions

VMS is uw partner als het gaat om apparatuur, software en verbruiksmaterialen voor de grafimedia en intra- logistieke industrie. Door onze jarenlange ervaring binnen de grafimedia branche zijn we in staat voor iedere unieke situatie een oplossing te bieden die leidt tot procesoptimalisatie en kostenbesparing.

Of het nu gaat om magazijnautomatisering, automatisch beladen van vrachtwagens, end of line automatisering of andere toepassingen, wij zoeken voor u de perfecte combinatie tussen apparatuur, software en verbruiksmaterialen.

Dat doen we onder andere door middel van innovatieve transportsystemen als Automatic Guided Vehicles (AGV’s) en het inzetten van Skyfall, een innovatieve oplossing waarbij de shuttles zich autonoom omhoog bewegen. Hierdoor is er geen vloeroppervlak meer nodig.

Meer informatie over Veer Motion Solutions