Clever CPL

Clever-CPL BV

Clever-CPL maakt coderen en etiketteren geweldig. Informatie op producten is voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Het is zelfs essentieel: wat is het voor een product, wat kan ik er mee en hoe lang is het houdbaar.

Over Clever-CPL BV 

Clever-CPL is opgericht in 2004 en wij zijn uitgegroeid tot uw totaalleverancier op het gebied van productidentificatie. Wij zijn distributeur van een aantal grote codeer- en etiketteer merken. Denkt u hierbij aan Hitachi, Collamat, Sato en Zebra. Omdat wij distributeur zijn van deze merken hebben wij altijd de nieuwste ontwikkelingen ter beschikking.

Naast de verkoop van deze apparatuur verzorgen wij ook de installatie en eventuele trainingen.

Met onze oplossingen maken wij gebruik van machines van onder andere; Hitachi, Collamat, Good-tech, Zebra, Sato, Novexx, Norwix, Tiflex. Nicelabel labelsoftware is een belangrijk softwarepakket.

Daarbij kunnen wij u ook diverse financiële opties aanbieden zoals Lease of verhuur. Een all-in contract behoort ook tot deze mogelijkheden. Hiermee heeft u zekerheid en ontzorgen wij u.

Ons gedreven team helpt u graag verder. Wij denken graag met u mee voor een oplossing voor nu en de toekomst! Neem contact met ons op.

Clever-CPL maakt coderen en etiketteren geweldig.

Informatie op producten is voor iedereen een vanzelfsprekendheid. Het is zelfs essentieel: wat is het voor een product, wat kan ik er mee en hoe lang is het houdbaar.

Wij zijn de specialist op het gebied van het aanbrengen van deze productinformatie. Daarbij blijven wij altijd nadenken over hoe wij de oplossing innovatiever kunnen maken en onze techniek nóg slimmer.

Ons team van aanpakkers helpt u graag verder met uw codeer en of etiketteer uitdaging in te vullen. Flexibiliteit en “doen wat je belooft” is ons motto.

Onze Services

Wij bij Clever-CPL bieden op twee vlakken een service/dienst aan voor u als klant, zowel financieel als technisch. Het is namelijk mogelijk om bij ons uw machines door ons te laten financieren, wat hieronder verder zal worden uitgelegd. Daarnaast hebben wij een breed onderlegde technische dienst.

Support

  • Reparatie: u belt, wij komen.
  • Onderhoud: periodieke controle en onderhoud.
  • Telefonische support: snelle interactie waardoor kleine vragen worden opgelost.
  • Servicecontract: wij zorgen ervoor dat uw machinepark op tijd wordt onderhouden om eventuele downtime te voorkomen, met 24/7 beschikbaarheid optie

Service

  • Consultancy: laat ons kijken, waar u de kosten kunt drukken.
  • Opleiding: een goede uitleg, zodat u uw machine leert kennen.
  • Projecten: wij leveren een volledig concept tot en met de realisatie ervan.
  • Demo’s: wij laten u graag onze oplossingen zien in uw productieomgeving;

Meer informatie over Clever-CPL BV