Videojet logo

Videojet Technologies

Ontdek de baanbrekende technologieën voor productcodering en -markering. Kies voor betrouwbare oplossingen die uw productie optimaliseren!

‘Peace of mind’ als de standard

Videojet Technologies is wereldwijd marktleider op het gebied van productidentificatie en levert verschillende technologieën zoals inline printen, coderen en markeren van producten, toepassingspecifieke vloeistoffen en product LifeCycle AdvantageTM.

Videojet_PP.1_kopie

Distributienetwerk Videojet

Ons doel is om met producenten van verpakte consumentengoederen, farmaceutische en industriële goederen samen te werken die hun productiviteit willen vergroten, hun merken willen beschermen en uitbreiden en de trends en regelgeving vanuit de branche voor willen blijven. Dankzij onze experts en onze vooruitstrevende positie op het gebied van continuous inkjet (CIJ), thermo inkjet (TIJ), lasermarkeren, Thermo Transfer Overprinten (TTO), dooscoderen en labeling, heeft Videojet wereldwijd al meer dan 450.000 printers geïnstalleerd. Onze klanten vertrouwen erop dat Videojet-printers dagelijks meer dan tien miljard producten bedrukken. Direct Operations biedt ondersteuning aan klanten voor verkoop, toepassing, service en training met wereldwijd meer dan 4000 teamleden in 26 landen. Daarnaast bestaat het distributienetwerk van Videojet uit meer dan 400 distributeurs en OEM's in 135 landen. Dit zorgt ervoor dat wij wereldwijd dezelfde service en garantie kunnen verlenen.

Videojet_PP.2

Duurzaamheid

Daarnaast zetten we steeds meer stappen om duurzaamheid in elk aspect van ons bedrijf te vergroten. We streven ernaar onze ecologische voetafdruk te verkleinen en onze impact op het milieu te minimaliseren. We recyclen papier, karton, plastic, elektronisch afval en vloeistoffen. Onze printers worden niet meer met plastic geleverd, en ook in het recyclen van onze verbruiksmaterialen worden wij steeds groener. Zo hebben wij het plasticverbruik van onze cartridges met 39% verminderd!

Videojet_PP.3

Productielocaties op 3 continenten

Door productielocaties op maar liefst drie continenten kunnen we local-for-local produceren. Dit resulteert in: meer efficiency, hogere flexibiliteit en lage transportkosten. In zowel Wooddale (Verenigde Staten), Zhuhai (China) als De Meern zijn de productielocaties van Videojet gevestigd. In De Meern vindt een gedeelte van de inktproductie plaats en vanuit deze locatie wordt er aan heel Europa supplies uitgeleverd zoals inkt, make-up en ribbon. Ook onze printers worden vanuit De Meern geleverd. Dit stelt ons in staat om wereldwijd vergaarde kennis en kunde lokaal te leveren. 

Videojet_PP.4