espera

ESPERA

ESPERA. One step ahead. Als marktleider voor het wegen en etiketteren van voorverpakte levensmiddelen weten we bij ESPERA wat belangrijk is in het dagelijks gebruik.

Over ESPERA 

ESPERA. One step ahead. Als marktleider voor het wegen en etiketteren van voorverpakte levensmiddelen weten we bij ESPERA wat belangrijk is in het dagelijks gebruik. Dat is de reden waarom onze systemen voortdurend in ontwikkeling zijn om aan elke eis te voldoen, voor onze klanten in Nederland en wereldwijd.

ESPERA is een van 's werelds toonaangevende fabrikanten van weeg- en etiketteersystemen in alle sectoren van de levensmiddelenindustrie alsook voor andere industriële sectoren. Onze portfolio dekt bijna alle behoeften van de markt af en biedt hierin een brede waaier aan uitprijssystemen, kwaliteitsinspectiesystemen en software-oplossingen voor de industrie aan.

Met haar productoplossingen voor levensmiddelen en voeding bestrijkt ESPERA alle sectoren van de voedingsindustrie – vlees, gevogelte en vis tot zuivelproducten, groenten en fruit. Wat prestaties betreft, zijn de oplossingen steeds modulair en flexibel. Bovendien zijn ze ontworpen voor een vlotte automatisering en eenvoudige netwerkverbinding.

Onze klanten plukken de vruchten mee van onze proces- en systeemkennis alsook van onze wereldwijde ondersteuning, advies en service.

ESPERA ontwikkelt en bouwt geavanceerde weeg-en etiketteersystemen in eigen beheer in Duitsland. De brede machine range  – made in Germany – betreft manuele en automatische weeg-prijs-etiketteermachines, maar ook controlewegers – alleen wegen - en etiketteersystemen – alleen etiketteren – plus aanvullende inspectiesystemen zoals metaaldetectie en vision systemen. In Nederland vindt u de machines van ESPERA vooral bij industriële verpakkers van verse levensmiddelen voor retail en foodservice zoals vlees, kip, vis, vega, kaas, maaltijden, brood, groente en fruit. Van multinationals tot MKB.

Espera-Nederland B.V. is 100% dochter van het Duitse moederbedrijf Espera-Werke, een gezond, innovatief en stabiel familiebedrijf (opgericht in 1923). Bij Espera-Nederland verzorgt een landelijk werkend team van 20 medewerkers de marketing, verkoop en after-sales in Nederland. ESPERA staat in de markt bekend om haar hoge kwaliteit, hoog kennisniveau van de medewerkers en servicegerichtheid. ESPERA beschikt in Eindhoven over een eigen onderdelenmagazijn,  een Nederlandstalige Help-Desk en een scholingsruimte. Tevens werken we met goed opgeleide eigen monteurs die, verspreid over Nederland, snel service kunnen verlenen en kritische onderdelen uit auto voorraad kunnen leveren.

Wegen + etiketteren = ESPERA

Meer informatie over Espera