topa logo

Topa

Topa is een toonaangevende organisatie met 100 jaar ervaring op het gebied van verpakkingsontwikkeling en verpakkingsinnovatie. Met een vooruitstrevende blik op het gebied van transportverpakkingen leveren wij innovatieve en klantspecifieke verpakkingsoplossingen uit een eigen assortiment en op maat.

Over Topa

Dankzij een groot assortiment aan transportverpakkingen, industriële verpakkingen, beschermende verpakkingen, retail verpakkingen en displays, zijn wij in staat met u mee te denken en te adviseren. De verpakkingsspecialisten begeleiden u vanzelfsprekend bij uw verpakkingsvraagstuk. Zij zijn technisch onderlegd en kennen uw branche als de beste. Hierdoor zijn zij een inhoudelijk sterke gesprekspartner. Dit maakt van Topa een betrouwbare partner voor al uw verpakkingsmateriaal; van advies tot aankoop.

Topa levert verpakkingen voor o.a. de industrie, e-commerce, logistiek & fulfilment, food, retail en telecom. Onze producten komen tegemoet aan vele marktsectoren, met inbegrip van levensmiddelenfabrikanten, consumptiegoederen en industriële producten. Hiermee willen wij onze klanten helpen succesvoller te zijn in hun markten en de zorgen weg te nemen bij het ontwikkelen van verpakkingen.

 

 

Meer informatie over Topa