Robta

Robatech BV

Robatech is een wereldwijde producent van industrieel lijmapparatuur. Wij ontwikkelen en bouwen hotmelt- en koudlijmsystemen voor diverse industrieën. Lijmapplicatie is een deelproces in de productie van allerlei producten en waren.

Over Robatech BV

Robatech is een wereldwijde producent van industrieel lijmapparatuur. Wij ontwikkelen en bouwen hotmelt- en koudlijmsystemen voor diverse industrieën. Lijmapplicatie is een deelproces in de productie van allerlei producten en waren. Hetzij voor de producten en waren zelf, waarvoor elementen verbonden moeten worden, of voor de verpakkingen en transport ervan. Efficiënte en nauwkeurige applicatietechniek voor lijmen in de industrie is onze kernactiviteit.

Daarbij nemen we de verantwoordelijkheid op ons. Met “Green Gluing” bouwen we een brug tussen het industriële lijmproces en ecologische basiswaarden. Wij combineren innovatie en efficiëntie met duurzame oplossingen om het aan brengen van lijm milieuvriendelijker, veiliger en makkelijker te maken. Het is belangrijk en verstandig, economisch en ecologisch denken en handelen in onze activiteiten te integreren. Robatech is er trots op het goede voorbeeld geven.

Wij realiseren dit met onze 4 kernwaarden, die ons dagelijks bij onze werkzaamheden begeleiden en inspireren in het streven naar het optimaliseren van industriële lijmprocessen.

Innovaties – verlijmingsprocessen optimaliseren

We optimaliseren het verlijmingsproces met nuttige technologieën voor een zorgeloze industriële lijmtoepassing

Duurzaamheid – hulpbronnen sparen

We streven er consequent naar om zuinig om te gaan met hulpbronnen en de ecologische voetafdruk te verkleinen.

Efficiëntie – productie verbeteren

We verbeteren de productie van onze klanten en genereren daarmee lagere bedrijfskosten en een bovengemiddeld investeringsrendement.

Services – samen succesvol zijn

Wij zijn waar onze klanten zijn - wereldwijd - we helpen snel, betrouwbaar en vakkundig.

Zodat u zorgeloos over het lijmen in uw productie kunt zijn en u zich op uw eigen kernactiviteiten concentreren kunt.

Meer informatie over Robatech BV

Bekijk hier de bedrijfsvideo: