STREMA

STREMA is producent van geavanceerde palletwikkelaars sinds 1981. Alle kennis en ervaring is terug te vinden in onze hoogwaardige pallet wikkelaars tot 150 pallets/uur. Ervaar de Duitse Gründlichkeit. STREMA® B.V.

Over STREMA

STREMA is producent van geavanceerde palletwikkelaars sinds 1981. Alle kennis en ervaring is terug te vinden in onze hoogwaardige pallet wikkelaars tot 150 pallets/uur. Ervaar de Duitse Gründlichkeit. STREMA® B.V. verzorgt de verkoop en service in de Benelux. U bestelt altijd direct bij de producent hierdoor is er geen sprake van overbodige tussenhandel. De lijnen blijven kort.

STREMA Maschinenbau GmbH is een onafhankelijk particulier bedrijf. Alle aandeelhouders hebben sleutelposities binnen het bedrijf. Dankzij enorme innovatiekracht zijn we er altijd in geslaagd onze producten als maatstaf te plaatsen in alle capaciteitsklassen.

STREMA besteedt zeer veel aandacht om u als klant een perfecte palletverpakking te bezorgen tegen lage verpakkingskosten. Om dat te kunnen realiseren zijn alle STREMA volautomatische palletwikkelaars standaard uitgerust met:

  • Frequentie geregelde bewegingen. Hierdoor minder slijtage en een rustig verloop
  • Traploos regelbaar tweemotorig folie voorrek systeem, voorrekpercentages tot 400%. Zowel de voorrek, als de spanning aan de lading kunnen op verschillende niveaus in de lading worden geregeld. Hierdoor ontstaat de optimale verpakking tegen lage verbruikskosten.
  • Sealunit. De folie eindstaart wordt altijd over de volle breedte tegen de voorliggende laag geseald. Het product wordt daarbij niet aangeraakt.
  • Hoogwaardige volledig gesloten sleepring voor een uitstekende energieoverdracht van de vaste naar de draaiende delen.
  • Uitsluitend A-componenten, betrouwbaar, algemeen verkrijgbaar en lange levensduur.

De montage en service in de Benelux wordt verzorgd door CMS uit Maarheeze. Zij hebben de kennis en ervaring van de STREMA® palletwikkelaars. Tevens hebben ze vele onderdelen op voorraad.

U koopt Duitse kwaliteit met Nederlandse service!

Doordat STREMA® producent is van palletwikkelaars kunnen we altijd optimale service en ondersteuning bieden aan uw STREMA® wikkelaar. U blijft vrij uw verpakkingsmaterialen zelf te blijven inkopen.

Tevens heeft STREMA veel ervaring met lading stabilisatie en speciale stabiliteitsprogramma’s. Vraag naar de mogelijkheden.

Meer informatie over STREMA