Panasonic Industry

ls onderdeel van het wereldwijd concern Panasonic Corporation, streeft Panasonic Industry naar voortdurende innovatie en delen zij de missie en visie van de onderneming, het creëren van 'A Better Life, A Better World'.

Over Panasonic Industry 

ls onderdeel van het wereldwijd concern Panasonic Corporation, streeft Panasonic Industry naar voortdurende innovatie en delen zij de missie en visie van de onderneming, het creëren van 'A Better Life, A Better World'. Om engineering naar een hoger niveau te tillen, onderzoekt, produceert en levert Panasonic Industry technologieën voor een brede tak aan industrieën.

Van de kleinste elektronische componenten, tot op maat fabrieksautomatisering.
Onze focus op prestaties, kwaliteit en betrouwbaarheid legt de lat hoog in meerdere marktsectoren in onder andere de: Industriële automatisering, Smart Home en gebouwautomatisering, energieoplossingen, E-mobility, Automotive, Smart Farming en de verpakkingsmarkt. Door de internationale slagkracht en het sterke netwerk aan Europese partners kan Panasonic Industry een goede ondersteuning bieden aan alle klanten.

In deze moderne tijden worden de productiecycli steeds sneller en nemen de technische uitdagingen in de industrie voortdurend toe - dit is in alle sectoren merkbaar. In de verpakkingssector bijvoorbeeld wordt u voortdurend geconfronteerd uitdagingen:

  • Machines moeten een maximum aan efficiëntie bereiken en tegelijk zo flexibel mogelijk zijn.
  • Er worden perfecte verpakkingsresultaten verwacht binnen de kortst mogelijke cyclustijd
  • De optimalisering van grondstoffen en resources is een van de belangrijkste actuele thema's, niet alleen met het oog op milieubescherming, maar ook uit kostenoverwegingen.
  • Industry 4.0, IoT, digitalisering… meegaan met de technische trends - zonder een eigen IT-afdeling op te zetten of het hele machinepark te vervangen.

Om deze uitdagingen het hoofd te bieden is het nuttig een ervaren en competente partner aan uw zijde te hebben. Panasonic beschikt in zijn 100-jarige bedrijfsgeschiedenis over bijna zes decennia knowhow in de automatiseringstechnologie. Uw partner voor elk project!

Wat weet jij van Panasonic? En dan meer specifiek van Panasonic Industry?

Wij vroegen het voorbijgangers op de High Tech Campus Eindhoven. In deze nieuwe vlogserie ontdek je dat Panasonic Industry zoveel meer is dan de welbekende tv’s en camera’s. Maar wat precies, dat zien jullie in de aankomende vlogs.

Meer informatie over Panasonic Industry